Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica z maślakami i cebulką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

maślaków 5
cebula 1
margaryna
śmietany 30% 4 łyżki
pieprz i sól
jajko 4

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica z maślakami i cebulką

maślaki kroimy w male kawaleczki i gotujemy 15 minut w osolonej wodzie, cebulke kroimy w drobną kostke i smazymy na margarynie, gdy jest miękka dodajemy grzyby i śmietane, dodajemy jajka, doprawiamy i smażymy

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 12.06.2011 21:18
pycha
Ewelina47 13.11.2010 10:53
coś na ząb

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak