Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta tuńczykowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łyżeczka musztardy, chrzanu, sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta tuńczykowa

Wędzona makrele oczyścić z ości i przełożyć do miseczki,zieleninę posiekać Do wędzonej makreli dodać serek wiejski . połowe zieleniny i chrzan z musztardą plus sol i pieprz do smaku, wymieszać . Posypać szczypiorkiem i koprem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak