Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paprykarz rybny

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filety rybne 1/2 kg
olej sojowy 3 łyżki
cebula 1 sztuka
papryka 3 sztuki
sól
pieprz
mąka 1
pomidory 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Paprykarz rybny

Filety kroimy na małe kawałki, nacieramy przyprawami i panierujemy w mące. Obsmażamy. Cebulę kroimy w kostkę, paprykę również i dusimy na niewielkim płomieniu. Dodajemy pomidory i dusimy jeszcze około 10-15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak