Kotleciki z niemek

Kotleciki z niemek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • niemki duże kapelusze

    10 sztuk
  • sól

    do smaku
  • Panierka:

Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Niemki oczyścić, osuszyć, posypać solą, nałożyć panierkę, smażyć jak kotlety po obu stronach. Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Karolcia12

14.11.2013 10:17
ciekawa nazwa grzybków

goofy9

27.06.2012 22:55
w lubuskim mówią na nie sowy a na podkarpaciu kanie :)

Emilia21

01.04.2012 11:22
mmm

Emilia21

01.04.2012 11:22
mmm

FAFIK

12.05.2011 22:41
fajny przepis, ale te grzyby też nie są mi znane

berys18

14.12.2010 07:31
sprawdziłam w necie, są takie grzybki, jadalne, ale ja ich nie znam. Przepis wypróbuję na innych grzybach

berys18

14.12.2010 07:30
myslałam że to pomyłka w nazwie, ale chyba nie

PaniMISIOWA

30.11.2010 16:50
ciekawe co to za grzyby... ja też nie wiem...

Myszka75

25.11.2010 09:57
no właśnie ja tez nie wiem co to za grzyby

pacpaw

24.09.2010 15:15
tez nie kojarze tego grzyba. moze sowa kania ?

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat