Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tuńczykowe spaghetti

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidory krojone z puszki 1 opakowanie
cebula biała 2 sztuki
czosnek 2 główki
śmietana 12% 2 łyżki
tuńczyk w sosie własnym 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Tuńczykowe spaghetti

Cebulę posiekać i zeszklić na patelni. Dodać pomidory, dusić razem dopóki woda nie odparuje. Dodać osączonego tuńczyka i zmiażdżony czosnek. Przyprawić do smaku i dodać śmietanę.Podawać z makaronem. smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 20.01.2012 22:53
uwielbiam taki sosik
IZABELA29 15.12.2011 11:48
pysznie
bercik1 16.11.2011 21:36
Ciekawy widok. Fajne.
IlonaAlbertos 16.11.2011 21:25
Lubię tuńczyka, ale czy w takiej formie? Musze się przekonać.
Chojłówna 29.09.2011 12:34
tuńczyk i makaron= idealne połączenie jak dla mnie:D
Emilia22 21.05.2011 18:31
fajny pomysł
Smakosz6 11.04.2011 10:07
ma fantastyczny kolor!
Aleksandra45 25.02.2011 15:51
muszę wypróbować
jolaxa 20.02.2011 14:06
pycha
traktorek 15.01.2011 14:41
zawsze robię z mięsem ale to brzmi ciekawie
berys18 17.10.2010 16:20
naprawdę ciekawy pomysł
anja3107 17.09.2010 13:02
super - coś nowego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak