Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Świńskie ryjki z pieczarkami i fasolą

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 10 szt.
pieczarki 30 dkg
fasola czerwona 1 puszka
olej do smażenia 3 łyżki
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Świńskie ryjki z pieczarkami i fasolą

Pieczarki pokroić w kostkę, parówki pokroić w 3 cm kawałki i ponacinać z każdej strony. Wszytko podsmażyć na oleju doprawiając potrawę Kucharkiem. Na koniec smażenia dodać puszkę czerwonej fasoli. Można podawać z sosem pomidorowym lub z chlebem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

klaklak 25.02.2012 19:20
fajny pomysł
jogobella23 16.04.2011 22:50
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak