Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schabowy w panierce migdałowej

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kotlety schabowe 4 plastry
sól, pieprz do smaku
jajko 2 szt
płatki migdałowe 150 g

Przepis i sposób przygotowania na: Schabowy w panierce migdałowej

Kotlety rozbijamy, oprószamy solą i pieprzem. Jajka rozbijamy i roztrzepujemy. Kotlety panierujemy jajku, a następnie w migdałach.Musimy mocno dociskać panierkę, aby nie \"odleciała\". Smażymy, na gorącym tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 27.12.2012 09:25
ciekawy
Ibag24 30.09.2012 09:14
dobry
ZEWA 24.02.2012 11:10
ja mocno mielę migdały, bo chłopaki nie za bardzo migdały
jolita 09.01.2012 14:34
fajne
jolita 09.01.2012 14:34
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak