Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa meksykańska

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryka żółta 1 szt
filet z kurczaka 70 dag
papryka czerwona 1 szt
kukurydza konserwowa 1 szt
fasola czerwona z puszki 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: zupa meksykańska

cebulę pokroić w kostkę podsmażyć dodać pokrojonę mięso i smażyć razem dodać pokrojone pieczarki , następnie zalać to wodą i gotować, dodać także pomidory, liście laurowe i ziele, rozdrobniony czosnek , następnie wrzucić pokrojoną paprykę, kukurydzę i na końcu dopiero fasolkę, jak już mięsko będzie miekkie i warzywa także , dodać przecier pomidorowy i doprawić zupę do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sarenka 17.06.2011 16:58
Lubie meksykanskie smaczki
gusia1000 23.01.2011 00:11
Super zupa.
Koper 23.11.2010 10:07
Zupa meksykańska jest pyszna
bernika 13.10.2010 21:30
lubie takei klimaty!
Nati 14.09.2010 15:40
rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak