Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZAPIEKANKA

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka 2 SZT
pieczarki 0,5 OP
pierś z kurczaka 1 SZT
ser żółty 4 PLASTRY

Przepis i sposób przygotowania na: ZAPIEKANKA

Gotowaną pierś kurczka obrać z mięsa. Mięso rozdrobnić. Pieczarki pokroić w kostkę. Bułki przekroić na pół i wydłubać środek. W puste miejsce włożyć kurczka, pieczarki i plastry sera. Podgrzać na grliu w mikrofali, poczekać,aż ser się rozpuści.Po włożeniu na talerz polać ketchupem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 21.09.2011 12:31
super
Justyna Jussstiii 21.09.2011 12:31
super
kaja1991 17.08.2011 16:54
smaczna
msmariusz 27.01.2011 21:53
ładnie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak