Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

UDKA FASZEROWANE

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udka kurczaka 10 SZT
karkówka 30 DKG
pieczarki 20 DKG
papryka 1 SZT
jajko 1 SZT
szynka 20 DKG
Bułka tarta klasyczna Prymat 10 DKG

Przepis i sposób przygotowania na: UDKA FASZEROWANE

Mięso i bułkę zmielić, dodać zarumienioną cebulę i wymieszać. Podzelić na dwie części. Do jednej dodać pokrojone pieczarki, do drugiej zmieloną szynkę. Uformować kotlety i piec w piekarniku w temperaturze 100 stopni przez ok. 40 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ilka_86 19.08.2011 23:32
pysznosci

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak