Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

panga w migdałach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety pangi 2
migdały 7 dag
1 łyżka mąki
Przyprawa uniwersalna kucharek-, masło,

Przepis i sposób przygotowania na: panga w migdałach

rozmrożone całkiem filety z ryby potrzepać wegetą, jajko rozkłucić z mąką , zamoczyć filety z obu stron i obsypać dokładnie migdałami, smażyć z obu stron na maśle ( na delikatnym ogniu)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 28.04.2013 16:26
bardzo pyszne
IKrakowianka 17.03.2013 21:03
bardzo smaczna jest taka ryba
miki47 01.10.2012 17:13
mniam
fictor123 14.08.2012 17:18
extra
Koper 06.09.2011 22:53
też panieruję ryby w migdałach, ale pangi nie lubię :)
Natalka1 05.07.2011 13:58
mm mniam
Magdalena80 15.05.2011 23:30
o, kolejny fajny pomysł na pangę :)
manaika 14.02.2011 20:37
na następnych zakupach muszę wrzucić do koszyka migdały:)
gusia1000 17.01.2011 15:21
Za sprawą takiej panierki ta ryba nabiera od razu innego smaku.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak