Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa chlebowa

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rosół 1 litr
hleb pszenny pokrojony w kostkę 4 kromki
masło 2 łyżki
jajko 3 sztuki
sól do smaku
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa chlebowa

Cebulę drobniutko siekamy i szklimy na maśle. Dodajemy pokrojony chleb w kostkę i zalewamy gorącym rosołem.Gotujemy parę minut. Zdejmujemy z ognia i dodajemy mieszając roztrzepane jajka z solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina16 22.04.2012 17:05
ja robię bez chleba , jest pyszna
Krystyna27 01.07.2011 12:17
nigdy czegoś podobnego nie jadłam, ale z ciekawości chyba spróbuję :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak