Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa z fasoli szparagowej z szynką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasoal szparagowa 40 dkg
ziemniaki 40 dkg
bulion 2 l
marchew 4 szt
papryka 0,5 szt
pietruszka 1 szt
czosnek 2 zabki
szynka 30 dkg
Przyprawa uniwersalna kucharek-, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: zupa z fasoli szparagowej z szynką

fasole oczyścić i pokroic w mniejsze kawałki. Ziemniaki,marchew i pietruszke ,paprykę obrac i pokroić w kostkę.Szynkę pokroić w kostkę a czosnek przecisnac przez praskę. Wszystkie skłaniki włożyc do garnka i ugotowac do miękkości doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 14.02.2012 08:02
pyszbe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak