Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

barszcz ukraiński

4.0
(21)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola Jaś
buraki
Pieprz ziołowy mielony Prymat
przecier pomidorowy
włoszczyzna
żeberka
ziemniaki
śmietana 12%
Majeranek suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: barszcz ukraiński

Fasole zostawiamy w wodzie na cala noc, by nam sie namoczyla. Fasole gotujemy wczesniej. Na drugi dzien gotujemy mieso z wloszczyzna, aby powstal nam rosol. Nastepnie dodajemy fasole i starte buraki. Dodajemy ziemniaki pokrojone w kostke i doprawiamy przecierem, smietana , pieprzem ziolowym i majerankiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka/picola 12.02.2012 15:13
dobry, też taki robię
jasiek 11.11.2011 17:05
uwielbiam
annagebalska 23.04.2011 08:35
pycha
ziutula
ziutula 13.03.2011 12:22
smacznego.......
jolaxa1 14.01.2011 17:52
smaczne
Goya 18.12.2010 11:57
dobry
Malinka 25.09.2010 23:21
Najlepszy barszcz pod słońcem:)
danusia19671 25.09.2010 15:29
Robię często barszcz ukraiński, ale bez fasoli
aginaa 24.09.2010 23:37
uwielbiam
aginaa 24.09.2010 23:37
uwielbiam
alicjaja 24.09.2010 23:27
mniam
alicjaja 24.09.2010 23:27
mniam
alicjaja 23.09.2010 17:51
Lubię taki!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak