Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż smażony z podgrzybkami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

podgrzybki 300 gram
ryż do risotto 3 szklanki
oliwa do smaku
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
Papryka słodka mielona Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż smażony z podgrzybkami

Ryż ugotować na sypko, następnie podgrzybki pokroić na małe kawałki, podsmażyć grzyby na maśle na patelni. Potem dodać do grzybów ryż, przyprawić przyprawami. Podawać jako jesienny obiad.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aniapetr 09.11.2011 21:02
świetny pomysł na ryż
iwa643 06.10.2010 07:27
wygląda super
aginaa 16.09.2010 10:38
pyszne
RenataZ-et 16.09.2010 01:02
Przepis bardzo na czasie! W końcu mamy grzybobranie :)
justyna111 15.09.2010 18:44
super
IlonaAlbertos 14.09.2010 22:47
Szybkie, proste, a jakie smaczne :)
annamariakowalczyk3 14.09.2010 15:03
pychota..
malenkaaa_85 14.09.2010 09:50
super
Iwusia 13.09.2010 21:32
pięknie wygląda :)
Jolanta40 13.09.2010 20:00
pięknie wygląda
Margo1 13.09.2010 15:49
Apetycznie to wygląda
Kate131 13.09.2010 10:47
na pewno smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak