Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanapka ze smażoną rybą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb tostowy 4 kromki
pomidor 2 plastry
fasolka szparagowa 8 sztuk
sałata 2 liście
majonez
mąka
olej do smażenia
sól, pieprz
sok z cytryny
dorsz 1 kawałek

Przepis i sposób przygotowania na: Kanapka ze smażoną rybą

Rybę pokroić na 2 kawałki, przyprawić solą, pieprzem ,sokiem z cytryny, odstawić , fasolkę szparagową ugotować.
Rybę panierować w mące, od razu wrzucać na rozgrzany olej, smażyć z 2 stron.
2 kromki posmarować majonezem, ułożyć rybę, obok po 2 fasolki (z każdej strony), na górę pomidor, przykryć pozostałymi kromkami. Pyszna!
Smacznego!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

patusia 22.09.2011 22:24
smakowita :)
Sarenka 03.09.2011 07:52
Bardzo apetyczna kanapeczka, super na sniadanie
iknkirke 22.02.2011 09:39
Apetyczna ta kanapka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak