Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rogaliki orzechowe

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 20 dkg
cukier puder 10 dkg
żółtka gotowane 3 szt
mąka pszenna 30 dkg
orzechy włoskie 10 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Rogaliki orzechowe

Składniki połączyć na końcu dodać drobno pokrojone orzechy. Formować rogaliki piec 15 min w 160 st. Po upieczeniu można dać do polewy i obtoczyć w mielonych orzechach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 22.11.2013 14:33
bardzo fajne
misia53 30.04.2013 23:40
bardzo smaczne takie rogaliki
IZABELA29 07.04.2013 09:01
ale kto mi orzechów nałuska?
anemon 06.04.2013 20:24
Świetne rogaliczki i w dodatku orzechowe.
Aneta41 17.11.2012 10:41
wyglądają bardzo smacznie
Krystyna32 13.06.2012 17:34
pycha
barbara11561 07.06.2011 06:39
Ale pysznie wyglądają:)
Seba 07.05.2011 19:18
smaczne
Ela20 01.04.2011 10:11
smakowicie wyglądają
grazia1 04.03.2011 17:40
palce lizać
eli_555 08.11.2010 23:02
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak