Surówka z czerwonej kapusty po podlasku:)

Surówka z czerwonej kapusty po podlasku:)

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta czerwona

    1 sztuka
  • cebula

    1 sztuka
  • jodurt naturalny

    1 kubeczek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę czerwoną poszatkować, posypać solą. Po 20 min odcisnąć z niej sok żeby stała się elastyczna. Zalać kubeczkiem jogurtu naturalnego lub śmietany.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Jaheira11

15.08.2011 13:28
pyszności

rakow2

19.06.2011 17:18
lubię po śląsku

swic

04.05.2010 12:14
Moja mała zawsze ją robi dla waznych gości!

Zofia12

03.05.2010 20:27
Pyszna surówka do obiadu mało znana poza Podlasiem.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat