Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kruszonka migdałowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka 20 dag
cukier 20 dag
zmielone migdały 10 dag
masło 20 dag
cynamon szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Kruszonka migdałowa

Masło rozpuścic i ostudzić. Cukier, mąkę, migdały i cynamon wymieszać. wlać masło i wymieszać widelcem. Kruszonkę włożyc do lodówki na 30 min. Używać do ciast i deserów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Karolina92 25.02.2011 13:34
nieziemsko kaloryczne, ale pyszne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak