Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki drobiowe z fasolką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś kurczaka 2 szt
jaja 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
fasolka zielona 2 garści
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki drobiowe z fasolką

Fasolkę opłukać i podgotować lekko. Piersi kurczaka podzielić na częsci i rozbić cienko. Na każdy kawałek położyć po 2-3 fasolki i zwinąć roladki. Jaja rozmącić z solą i pieprzem. Panierować roladki w jajku i bułce i śmażyć na rumiano.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewaa 26.01.2012 20:46
fajny pomys?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak