Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pstrąg z wody

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pstrąg patroszony 4 sztuki
cebula 2 sztuki
pieprz ziarnisty
sok z cytryny
Goździki całe Prymat 1 sztuka
masło 1 łyżka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: pstrąg z wody

oczyszczone umyte pstrągi skropić sokiem z cytryny zagotować wodę z dodatkiem cebuli i przypraw do gotującej wody włożyć pstrągi i gotować wolno na małym ogniu wyjąć ryby na półmisek posypać posiekaną natką pietruszki skropić sokiem z cytryny polać stopionym masłem półmisek ozdobić cząstkami cytryny i pomidorów

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 15.12.2010 23:19
wolę smażone lub pieczone ryby :)
mirosława4 25.11.2010 22:04
ciekawe:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak