Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka ze szczypiorkiem i pomidorem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pomidor 2 sztuki
Szczypiorek cienki 0,5 pęczka
cebula 2 sztuki
majonez 2-3 łyżki
Sól czosnkowa jodowana Prymat do smaku
tuńczyk w sosie własnym 2 puszki
jajko ugotowane na twardo 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka ze szczypiorkiem i pomidorem

Jajka ścieramy na tarce o małych oczkach. Szczypiorek oraz cebulę drobno siekamy. Do składników dodajemy tuńczyka. Pomidory miksujemy za pomocą blendera i dodajemy do pozostałych składników. Przyprawiamy do smaku oraz dodajemy majonez. Wszytko razem dokładnie mieszamy. Smacznego !!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 19.01.2014 10:18
robię podobną
IKrakowianka 18.12.2013 18:45
świetna do pieczywa
czekoladka_m 26.06.2013 00:31
Bardzo lubię pastę z tuńczyka;)
krystyna330 16.05.2013 22:38
fajny przepis
EmciaPichci 16.01.2013 20:31
oj marzy mi się taka :)
RenataZ-et 11.05.2012 22:26
na pewno skorzystam z przepisu
ewelina/bunia 07.10.2010 10:42
nie jadłam takiej
banditka 16.09.2010 12:21
ladna potrawa
IlonaAlbertos 13.09.2010 23:02
Super przepis, lubię taką pastę.
IZABELA29 11.09.2010 13:43
pycha warto próbowac

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak