Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

domowe zapiekanki

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kajzerki 8 szt
pieczarki 1 kg
cebula biała 1 szt
ser żółty 40 dkg
sól, pieprz, inne przyprawy wg smaku - -
keczup, majonez, sos.... - -

Przepis i sposób przygotowania na: domowe zapiekanki

Pieczarki kroimy na male kawałeczki najlepiej plasterki i dusimy pod przykryciem z posiekaną drobno cebulą. Doprawiamy grzybki solą pieprzem oraz innymi przyprawami (ja daję oregano). Delikatnie wydrążone bułeczki napełniamy farszem pieczarkowym i posypujemy startym serem.
Teraz tylko na max 10 minut do nagrzanego piekarnika i gotowe!

Ja podaję z keczupem lub z sosem do hamburgerow :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pigila
pigila 12.10.2011 20:11
pycha
RenataZ-et 28.09.2010 00:19
uwielbiam takie... :))
justyna111 22.09.2010 17:18
super
Lidia11 22.09.2010 16:43
pycha
plocia 17.09.2010 22:01
jutro jestem u Ciebie na śniadaniu :D
Karolcia12 17.09.2010 21:41
dobre:)
Monika193
Monika193 13.09.2010 17:27
u mnie wczoraj były zapiekanki
Margo1 11.09.2010 12:29
lubię zapiekanki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak