Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbaski nadziewane pieczarkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 3
kiełbasa chuda 30 dag
olej ryżowy
sałata
por
cebula
przyprawy do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbaski nadziewane pieczarkami

Pieczarki umyć, obrać, zetrzeć na tarce na dużych oczkach, podsmażyć na oleju. Dodać do smaku przyprawy kucharek oraz pokrojoną w kostkę cebulę. Kiełbaskę ze skórką pokroić w cienkie plasterki i wrzucić na rozgrzany olej. Smażyć do czasu, aż kiełbaski zaczną robić się wypukłe, następnie przewrócić na drugą stronę i smażyć jeszcze przez chwilkę. Na talerzu położyć liść sałaty, ułożyć kiełbaski. W każdą kiełbaskę nałożyć pieczarkowy farsz. Gotować danie posypać posiekanym drobno porem. Podawać z pieczywem i sezonowymi warzywami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 25.09.2011 18:12
fajne
Magdalena80 09.06.2011 22:54
ciekawie wyglądają
eklerek 27.01.2011 01:25
fajnie wyglądają
Małgorzata106 24.12.2010 20:50
pycha
Wojtek8 02.12.2010 10:34
fajny przepis
Leonka 23.11.2010 12:49
Mniaam!
Martysia 08.11.2010 22:26
fajny przepis :)
Magda60 30.10.2010 10:16
oryginalny pomysl
Łucja1 23.09.2010 14:30
ciekawy przepis!
Katarzyna/kate1980 12.09.2010 22:44
fajny
Pralinka 12.09.2010 09:07
Dzisiaj spożyłam takie śniadanko -polecam przepis :)
rosik93 11.09.2010 21:12
mniam
Smakosz6 11.09.2010 13:08
mniam
anja3107 11.09.2010 11:32
bardzo ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak