Sposób przygotowania
Kawę, cukier oraz kakao zalać zimną wodą po czym podgrzewać.
Gdy woda zacznie się gotować szybko zdjąć z ognia i rozlać do filiżanek.
Posypać cukrem waniliowym i zrobić na wierzchu kleksa z bitej śmietany.
Bita śmietana: do śmietany dodać cukier puder i ubijać do czasu aż zrobi się gęsta i sztywna.
Gdy woda zacznie się gotować szybko zdjąć z ognia i rozlać do filiżanek.
Posypać cukrem waniliowym i zrobić na wierzchu kleksa z bitej śmietany.
Bita śmietana: do śmietany dodać cukier puder i ubijać do czasu aż zrobi się gęsta i sztywna.
Spróbuj również
Komentarze
Dodaj komentarz
Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !
Katarzyna/kate1980
cukiereczek
marzencia2007
Patrycja40
Lidia11
justyna111
Myszka75
Krzysztof42
stokrotka
ElizaT
accee
Marzena34
joanna77
Olaa