Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułka weka z grilla

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kostka masła 1
serek topiony śmietankowy 1
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat 1
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Bułka weka z grilla

W naczyniu ucieramy masło, następnie dodajemy serek, sos koperkowy i świeży koper i dokładnie mieszamy. Bułkę kroimy na kawałki i smarujemy z każdej strony, łącząc kawałki w całość, owijamy w folię aluminiową i pieczemy na grillu lub w piekarniku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak