Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa brukselkowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

brukselka 50 dag
marchewka 2
kostka drobiowa 2

Przepis i sposób przygotowania na: zupa brukselkowa

Wstawiamy garnek z wodą , wrzucamy kostki 2 , marchewkę a drugą ścieramy na tartce i czekamy z 20 minut, po paru minutach wrzucamy wymyte brukselki, jeśli mamy zamrożone, to wcale nie musimy ich rozmrażać , gotujemy do miękkości. Solimy , pieprzymy , i na koniec wrzucamy zieleninę .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 09.02.2014 11:06
na pewno pyszna
Margo1 11.10.2012 13:17
polecam ..
babcia
babcia 11.10.2012 13:15
ulubiona zupa mojego męża
RenataZ-et 21.09.2010 10:24
samo zdrowie!
justyna111 19.09.2010 20:58
fajna
Lidia11 19.09.2010 20:30
super
marzencia2007 19.09.2010 18:19
zdrowa i smaczna ;)
Monika193
Monika193 11.09.2010 10:57
z pewnością bardzo zdrowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak