Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

\'Nadziane patisony\"

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

patison 6 szt
ryż 1,5 woreczek
mięso mielone 30 dag
natka pietruszki do smaku
pieprz do smaku
sól do smaku
cebula 1 szzt

Przepis i sposób przygotowania na: \'Nadziane patisony\"

Z patisonów odkrawamy wierzchy, wydrazamy miazsz, ktory nastepnie kroimy w drobna kostke.Ryz gotujemy, cebule drobno siekamy, podsmazamy. dodajemy mieso, pokrojoną natke oraz pokrojone patisony. Mieszamy, doprawiamy. Tak zrobinym farszem napełniamy patisony, przykrywamy odcieta czescia. zapiekamy w naczyniu zaroodpornym

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eliza135 31.12.2012 22:11
ciekawy przepis
mala2021 21.10.2011 08:22
lubie
wiola28a 03.10.2011 17:58
fajne danie
Jaheira11 17.09.2011 21:18
heheh ciekawe
Marzena40 25.01.2011 12:31
napewno zrobie
noculos 22.01.2011 18:05
robiłam niedawno ;)
Marzena40 18.01.2011 11:14
ciekawy przepis
ziutula
ziutula 18.01.2011 04:26
smacznego.....
iwona332 07.01.2011 00:13
super
Magda60 06.11.2010 21:11
spoko
noculos 10.09.2010 00:09
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak