Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa cebulowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wywar drobiowo-wołowy 1 l
cebula biała 200 g
tymianek
wino białe 50 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa cebulowa

Cebule pokroic w tzw.piorka zeszklic na dosc mocno ciemny kolor podlac winem i dodac wywar i tymianek gotowac na wolnym ogniu okolo 30min.Polecam grzanki serowe jako dodatek.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 12.07.2011 11:17
super
MAR3STA 27.10.2010 19:38
Zupa jest wspaniała

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak