Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażona wątroba

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątroba 60 dag
cebula biała 2 szt
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Smażona wątroba

Wątrobę opłukać pokroić i doprawić solą i pieprzem, obtoczyć w mące i smażyć na rozgrzanym tłuszczu.Cebulę pokroić w plastry podsmażyć następnie dusić na tłuszczu po wątróbce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 22.03.2013 15:33
smaczna z cebulką
Joanna108
Joanna108 13.05.2012 18:40
lubię, choć sama robię sporadycznie
gosia47-47 10.05.2011 16:36
mniam
jogobella231
jogobella231 08.05.2011 12:25
uwielbiam
jeta72 21.03.2011 21:01
lubię wątróbkę!!!
wolochski 24.01.2011 23:09
mniam
Ewa111 20.12.2010 13:16
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak