Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z pora

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pory 4
sól
plastry gotowanej szynki 4
plasterki sera chester
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z pora

Pory oczyścić, starannie umyć i udusić w osolonej wodzie. Dokładnie osączyć. Każdy por zawinąć w gotowaną szynkę i ser, ułożyć w żaroodpornej formie i na wierzchu położyć wiórki masła. Zapiekać 10 min w piekarniku rozgrzanym do 200 st C

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak