Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyki z ryby

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z dorsza 300 gr
pieczarki 150 gr
sok z cytryny do skropienia
sól, pieprz, Przyprawa uniwersalna kucharek. do smaku
cebula 2 szt
papryka czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki z ryby

Rybę pokroić na kawałki. Pieczarki na połówki (jeżeli duże to na 4)cebulę w krążki, papryka w kostkę. Składniki skropić cytryną i przyprawić. Nadziać na patyczki do szaszłyków, piec około 10-15 min w 150 st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 15.12.2013 11:20
Podobają mi się :)
Krystyna32 01.06.2012 07:36
może być smaczne
kuklik 09.05.2011 12:40
bez mięsne a to ciekawe
Joanna108
Joanna108 12.12.2010 09:26
To może być smaczne ... i zgrilować da się też :).
Emilia22 25.09.2010 10:12
fajny przepis
Margo1 24.09.2010 17:40
Ciekawy przepis z ryby...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak