Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczen rzymska

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone wołowe 1 kg
jajko 2 szt.
cebula 1 szt.
sucha bułka 1 szt
jajko ugotowane na twardo 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: pieczen rzymska

bulki namocz i wymieszaj z miesem.wbij surowe jaka ,dodaj posiekana cebule ,natke ,olej,sol, pieprz .wyrob reka na jednolita mase. uloz na keksowcepolowe masy .na srodku poloz jajko jedne za drugim i przykryj pozostala masa uklep mocno ,piec 50 minut w temp. 180 stopni

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak