Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip czosnkowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonezu 1 łyżka
ząbki czosnku 3-4 szt.
koperek do smaku
sól, pieprz do smaku
jogurt naturalny 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Dip czosnkowy

Koperek siekamy drobno. Jogurt mieszamy z majonezem. Czosnek przeciskamy przez praskę. Wszystkie składniki dokładnie ze sobą mieszamy i doprawiamy. Odstawiamy do lodówki aby się przegryzło :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aida 04.09.2011 10:48
narobiłąś smaka na ziemniaka :)
Misiakova 02.09.2011 08:40
do pieczonego kartofelka w mundurku, mniam:))
mehia 11.09.2010 07:10
robię podobny. Uwielbiam czosnek i używam go do bardzo wielu potraw :)
Aida 08.09.2010 14:36
Bałkańskiego jeszcze nie próbowałam...ale zawsze musi być ten pierwszy raz :)
Dorota76 08.09.2010 14:28
Używam bałkańskiego jogurt jest super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak