Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki zapiekane z serem czosnkiem i papryką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Papryka słodka mielona Prymat 1/4 łyżeszki
Czosnek suszony Prymat 1/4 łyżeczki
parówki 10 sztuk
ser gouda 100 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki zapiekane z serem czosnkiem i papryką

Parówki nacinamy wzdłuż ale nie na wylot. Wkładamy pokrojony w cienkie listki res wy odrobinę wystawał. Posypujemy czosnkiem i papryką. Jak ktoś lubi ostro to pieprzem cayenne. Dajemy na 20 minut do piekarnika i gotowe. Zwykłą rzecz w niezwykłym wydaniu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rakow2
rakow2 03.06.2011 19:40
lubię parówki zapiekane zjeść na śniadanie
iknkirke 22.03.2011 11:07
fajne
Ela20 05.11.2010 19:53
pycha!
Natalia/tubisiek 14.06.2010 08:40
też takie robię tylko bez czosnku! :)
Nina6 13.05.2010 23:00
Proste i szybkie, a ja robię takie w cieście ...:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak