Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanie panierowane

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kanie
mąka
jajko
mleko
przyprawa uniwersalna Kucharek
sól
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Kanie panierowane

Kanie oczyszczamy, moczymy w mleku. Panierujemy w kolejności: mąka, rozkłócone jajko, bułka tarta. Smażymy na rozgrzanym oleju z oby storn, doprawiamy solą i wegetą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika79 14.04.2012 14:49
mój przysmak
Monika79 14.04.2012 14:49
mój przysmak
Monika79 14.04.2012 14:49
mój przysmak
kasiaw 28.12.2011 20:47
wyglądają smakowicie
Mysiunia 15.09.2010 10:31
zjadłabym takie:)
agnieszka189 08.09.2010 15:45
uwielbiam je, są pycha
Anula1 08.09.2010 10:27
Proste,ale jakie smaczne.
Małgorzata113 08.09.2010 07:57
uwielbiam kanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak