Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z czerwonej kapusty

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

migdały 3 łyzki
orzechy włoskie 1 garść
pomarańcza 1 szt
sól do smaku
olej sojowy 3 łyżki
kapusta czerwona 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z czerwonej kapusty

Migdały orzechy sparzyć wrzatkiem obrac .Do oliwy dodać sok z pomarańczy .Kapustę pokroić drobno wymieszać z bakaliami i oliwą z sokiem .Doprawić solą i pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 24.02.2011 12:13
dawno jej nie jadłam
ZEWA 21.06.2010 16:18
Ja robię kapustę czerwoną z cebulą na słodko kwaśno. Ale ta propozycja jest ciekawa.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak