Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surowka z czarnej rzodkwi

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 5 dkg
śmietana 2 łyżki
sól do smaku
twaróg 10 (półtłusty)
czarna rzodkiew 25 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Surowka z czarnej rzodkwi

Opłukaną, cienko obrana rzodkiew zetrzeć na tarce i posolić. Po 15 minutach odlać wydzielony ostry sok. Cebule drobno posiekać, wymieszać z rzodkwią i twarogiem. Polać śmietaną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak