Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z fasolką szparagową

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

marchew 2 sztuki
pietruszka 1 sztuka
cebula 1 sztuka
fasolka szparagowa 30 dag
mąka 2 łyżki
śmietana 3-4 łyżki
sól
pieprz
makaron
bulion warzywny 2 l

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z fasolką szparagową

Do bulionu dodajemy oczyszczone, starte na grubej tarce warzywa, pokrojone na nieduże kawałki fasolkę szparagową, cebulę kroimy w kostkę. Dodajemy przyprawy. Zaprawiamy mąką i śmietaną. Podajemy z makaronem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 18.01.2013 18:07
super:)
Marybeth
Marybeth 22.09.2011 17:49
dobry pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak