Składniki:
papryka czerwona | 2-3 kg |
czosnek | 2 ząbki |
woda | 6 szkl. |
cukier | 1 szkl. |
olej | 1 szkl. |
sól | 2 łyżki |
Kwas cytrynowy Prymat | 2 łyżeczki |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
pieprz ziarnisty |
papryka czerwona | 2-3 kg |
czosnek | 2 ząbki |
woda | 6 szkl. |
cukier | 1 szkl. |
olej | 1 szkl. |
sól | 2 łyżki |
Kwas cytrynowy Prymat | 2 łyżeczki |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
pieprz ziarnisty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: