Przepis i sposób przygotowania na: Łosś z kolendrą
Ryba: Smarujemy filety oliwą, solimy, pieprzymy i pieczemy na grillu przez 5-8 minut po każdej stronie czyli maksymalnie 16 minut całość. Po zdjęciu z grilla polewamy całość sosem. Smacznego.
Świerza kolendra | 150 gram |
czosnek posiekany | 6 ząbków |
prazone pestki cyni | 40 gram |
parmezan starty | 120 gram |
sól | 1 łyżeczka |
łosoś filet | 4 sztuki |
Pieprz biały mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
oliwa | 180 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: