Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta pasztetowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło roślinne 10 dag
cebula 2 szt
pietruszka 1 łyżka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: pasta pasztetowa

Na patelni roztopić masło, posiekać cebulę drobno i wrzucić na roztopione masło, poddusić pod przykryciem. Pasztetówkę rozetrzeć w misce, zmieszać z uduszoną cebulą z tłuszczem, dodać pietruszkę i przyprawić solą i pieprzem Prymat. Wstawić na 2 godziny do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Roman5 11.10.2010 14:00
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak