Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś z majonezem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 4 łyżki
bazylia 2 łyżki
oliwa do smażenia
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat wg uznania
łosoś filet 4 sztuki
sok z cytryny 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś z majonezem

Filety z łososia doprawić przyprawą do ryb, solą i pieprzem wg uznania; skropić je sokiem z cytryny oraz oliwą z oliwek. Na patelni rozgrzać pozostałą oliwę i smażyć na niej rybę aż pojawi się chrupiąca skórka. Bazylię drobniutko posiekać i wymieszać zmajoneze, dodać pozxostały sok z cytryny. Łososia podfajemy do młodych ziemniaków.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak