Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzyby smażone z cebulką

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby leśne 1 kg
cebula biała 1 szt
pieprz do smaku
sól do smaku
Liść laurowy suszony Prymat do smaku
ziele angielskie do smaku
olej do smażenia
przyprawa do potraw Kucharek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Grzyby smażone z cebulką

Grzyby oczyszczamy,kroimy w paski i dokładnie myjemy.Następnie wkładamy je do garnka,solimy i gotujemy przez 20 minut.Po ugotowaniu odcedzamy grzyby i smażymy je dodając przyprawy.Pod koniec smażenia dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 20.03.2011 09:19
uwielbiam!
Edyta38 04.02.2011 18:51
smaczne:)
Jolanta40 28.10.2010 09:14
jakie rarytasy
alaaa 25.09.2010 20:20
uwielbiam,robię bardzo podobnie
pacpaw 17.09.2010 15:06
też robię wg takiego samego przepisu :)
rosik93 06.09.2010 22:17
fajne
buksiak12 06.09.2010 16:47
suuuuuuper
Dorota71 06.09.2010 16:38
ale apetycznie wyglądają

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak