Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie do pyz ze świeżych grzybów

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

smalec 1 łyżka
cebula 1 sztuka
sól
pieprz
grzyby świeże 25 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie do pyz ze świeżych grzybów

Grzyby dokładnie myjemy, drobno siekamy. Cebule także siekamy i podsmażamy razem z grzybkami na tłuszczu. Doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy. Powstałym farszem nadziewamy pyzy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak