Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa cebulowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wywar z kości lub mięsa 1,5 l
cebula 0,5 kg
masło 2 łyżki
sól
pieprz
wino białe wytrawne 1 kieliszek

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa cebulowa

Cebulę drobno siekamy i zarumieniamy na maśle na złoty kolor. Przekładamy ją do gotującego się wywaru i gotujemy około 15 minut. Pod koniec gotowanie doprawiamy do smaku, dodajemy kieliszek wina.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 11.01.2013 09:58
bardzo pyszne musze zrobic
agnieszka214 11.01.2013 09:58
bardzo pyszne musze zrobic

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak