Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa na ostro

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa 0,5 kg
cebula 1 sztuka
cukier
ocet
oliwa 2 łyżki
sól
natka pietruszki ¼ pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa na ostro

Fasolkę oczyszczamy, kroimy na mniejsze kawałki, gotujemy do miękkości w osolonej wodzie. Cebulę, natkę pietruszki siekamy. Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak