Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa z białek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Duże białka 2
cukru pudru 3 szkl
soku z cytryny 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa z białek

W misce połącz białka z cukrem pudrem i ubijaj je mikserem ok. 5 min. (średnia prędkość), aż będą błyszczące i zwarta. Dolej soku z cytryny to trochę rozrzedzi polewę. Ubijaj jeszcze kilka minut, aż osiągniesz odpowiednią konsystencję.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak