Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos rosyjski

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłko 1 szt
burak 1 szt
śmietany 200 ml
sok cytrynowy
chrzan i czosnek
koperek
jajko ugotowane na twardo 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sos rosyjski

Jabłko i ugotowany burak zmiksować z dodatkiem soku cytrynowego, chrzanu, cebuli i czosnku.
Wymieszać z posiekanym jajkiem, koperkiem i śmietaną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota71 29.09.2010 10:55
ciekawy sos

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak