Przepis i sposób przygotowania na: Sos meksykański
Miksując, dolewać po łyżce oliwy.
Dodać posiekaną czerwoną i żółtą paprykę, natkę oraz łyżkę siekanej cebuli. Podawać do galaret, ryb i mięs na zmino.
Kukurydza z Puszki | 4 łyżki |
ocet winny | 30 ml |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
oliwa | 90 ml |
posiekana czerowa papryka | 2 łyżki |
posiekana żółta papryka | 2 łyżki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
cebula | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: